Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/clients/client2/web65/web/__core__/config.php on line 32
Code13 - Az élethű szabadulószoba
NAPUCHE

Tudnivalók

A játékot 2-6 fős csapatok játszhatják, melyre 60 perc áll a rendelkezésükre.

Kérjük, hogy a csapat a foglalt időpont előtt 10 perccel érkezzen, megelőzendő az esetleges csúszásokat. Ennél előbb nem érdemes érkezni, mert ezt megelőzően a játék előkészítése zajlik.
Fontos a pontos érkezés, mivel csúszás esetén lehetséges, hogy a játék nem érne véget a következő csapat érkezéséig. Maximum 5 perc késés megengedett, ezt meghaladóan már a játékidőből kell levonnunk az eltelt időt.
A játéktérben nincs sötét, horror és ijesztgetés sem. A cél nem a félelemkeltés, hanem a játék megoldása kristálytiszta logika és jó megfigyelőképesség segítségével.
A játéktér nincs bezárva, hiszen a Code 13-ban nem a játéktérből való kijutás a cél, hanem egy halálos vírus ellenszerének felkutatása, így klausztrofóbiával küzdők is bátran játszhatnak.
A játéktér nem akadálymentesített, ezért mozgássérültek és mozgásban korlátozott személyek számára nem ajánlott.

Parkolás az utcán, fizetős zónában lehetséges, közvetlenül az épület mellett.

Játékszabályok

A Code13 játékosai elfogadják, hogy a játékban csak az alábbi szabályzat betartásával, felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után vehetnek részt.
A Code13 játékot minden résztvevő csak a saját felelősségére használhatja.
A játékban 14 év alatti személyek csak felnőtt kísérő jelenlétében és annak teljes felelősségvállalása mellett vehetnek részt. A játék 6 év alattiak számára nem ajánlott!
A játéktér területén nem tartózkodhat tudatmódosító szer (alkohol, drog, gyógyszer stb.) hatása alatt álló személy.
Saját vagy más testi épségét veszélyeztető tárgy (szúró-, vágó eszköz, lőfegyver stb.) bevitele a játéktérre szigorúan tilos!
Nem megengedett kívülről bevitt segédeszközök (pl. szerszámok) használata.
Hang- és képrögzítés a játéktérben tilos!
Kérjük a játékosokat a játékelemek és berendezési tárgyak megóvására. A nem rendeltetésszerű használatból vagy szándékos rongálásból eredő károkat a károkozó köteles haladéktalanul megtéríteni!
Ha a játék során a játékos magában vagy játéktársaiban személyi sérülést okoz, azért az üzemeltetőt felelősség nem terheli.
A játékosok elfogadják, hogy a játékmester a játék során végig kamerákkal figyeli a csapatokat. A résztvevőkről hang- és videofelvétel nem készül.
Foglaláskor valós adatok megadása szükséges, ennek hiányában a foglalás érvényteleníthető.
A szabályok és a játékvezető utasításainak be nem tartása azonnali kizárással jár!

A Code13-ban hiteles játékkörnyezet, újszerű feladványok, és sok elektronikus furfang vár!
Gyertek és segítsetek megmenteni az emberiséget a halálos vírustól! Ha ez sikerül, jutalmatok nem marad el!